less = more

Sta jij ook al te trappelen om het nieuwe dansseizoen in te gaan? Vers gewassen danskleding, nieuwe schoenen en een handige tas waar je alle spullen in kwijt kunt. Nieuwe muziek, nieuwe lessen en... wat brengt dit nieuwe seizoen nog meer voor jou? 

Deze blog schrijf ik je vanaf het strand. Daar is alles simpel en overzichtelijk. Dat wil ik voor Danspiratie ook. In het nieuwe seizoen is Danspiratie natuurlijk ook weer onder de knop aanwezig, maar minder. Less is more!

Wat blijft? 

De afgelopen vier jaar Danspiratie heeft duidelijk gemaakt waar behoefte aan is bij onze groepsleden. In onze drukke danslevens is al genoeg hectiek; daarom is het online uitwisselen vanuit de studio of vanaf bed of bank succesvol gebleken. De Facebookgroepen blijven natuurlijk. De mogelijkheden die Facebook biedt kunnen door iedereen meer gebruikt gaan worden:

  • Vragen stellen en elkaar antwoord geven.
  • Een poll maken om iets te inventariseren.
  • Evenementen, nieuws en vacatures delen.
  • Mooie blogs, artikelen en boeken delen.
  • Documenten, foto's en filmpjes uploaden.
  • Een live sessie hosten in de groep over een bepaald onderwerp.
  • Tweedehands dansartikelen doorverkopen in de marktplaats.

Ik hoop natuurlijk dat beide groepen net zo fijn gebruikt gaan worden als de afgelopen jaren. Deze community maken we samen, fijn als je jouw collega's uit wilt nodigen om in de groep deel te nemen aan de online activiteiten. De hashtag #dansvooriedereen kun je natuurlijk op alle sociale media kanalen blijven gebruiken. Het uitgebreide KRACHTnetwerk met onze partners die je kunt benaderen blijft ook bestaan. 

 

Wat verdwijnt?

De bedrijfspagina van Danspiratie op Facebook en LinkedIn,  de marktplaats voor amateurdansers, de website, het Danspiratie mailadres, de nieuwsbrief, de blog, De Dolle Danspiratie Dagen, het Danspiratie Festival, de collectieve regelingen, de fysieke Danspiratie locaties in het land en het KVK nummer zullen verdwijnen. 

Vragen? Stel ze gerust in de Facebookgroep. Vraag aan mij? Tagg me even in je bericht. Ik ben niet meer dagelijks online, maar zal antwoorden als ik er tijd voor heb. 

  1. Lid worden van Danspiratie: community voor dansdocenten? klik hier
  2. Lid worden van Danspiratie Marktplaats: voor dansprofessionals? klik hier
  3. Een Danspiratie Live moment hosten in de groep? Waar je normaal gezien je berichtje post, kun je nu klikken op 'Live Video' en dan wijst het zich verder vanzelf. Je kunt het moment dat je live gaat zelf uitkiezen en aankondigen, handig als je dan even het onderwerp erbij zet zodat mensen kunnen kiezen of ze al dan niet in willen checken.

Een heel fijn en energiek dansseizoen toegewenst! 

Hartelijke groet: Lenneke Gentle 
Leuk om met je in contact te zijn, voeg me gerust toe aan jouw netwerk op Facebook of LinkedIn

0
0
0
s2smodern