Cadeautje: ontwerp jouw leukste dansjaar ooit!

Heerlijk! 2017 is bijna ten einde en 2018 gloort alweer om de hoek. 
Goed dat je dit leest. Dat betekent dat je al aan het nadenken bent over volgend jaar. Hoe ziet jouw dansjaar eruit? Wat zou jij heel graag willen realiseren? 
Een grote leerlingenvoorstelling? Een selectiegroep opstarten? Een voorstellingsmodule inbouwen in jouw aanbod? Danskleding verkopen? Een kostuumverhuur erbij opzetten? Een nieuwe dansstijl in de school introduceren? Dansfeestjes en dansvakanties ontwikkelen? Meer leerlingen of leden aantrekken? Een nieuw dansprogramma ontwikkelen voor het onderwijs, een AZC, bejaardenhuis of juist het bedrijfsleven?

Geïnspireerd op Tiara Woman's coaching en het werk van Tony Robbins, Brené Brown, Brian Tracy, Brandon Base, Oprah Winfrey en Michael Pilarczyk maakte ik een werkboek. Goede voornemens maken zij niet, die werken namelijk niet... Deze mensen hebben heel veel bereikt doordat zij leerden visualiseren wat zij echt wilden en daar een plan voor te maken en het uit te voeren. 

Een plan maken
is voor creatievelingen, zoals wij dansdocenten nu eenmaal zijn, best lastig. Want creativiteit laat zich niet meten, in een grafiekje stoppen of oproepen: creativiteit heeft tijd nodig. Zelf vond ik het in het begin ook best lastig om al te weten wat ik volgende maand bereikt wilde hebben. maar na een aantal jaren oefenen, gaat het me steeds makkelijker af. En jij kunt het ook! 

Voor mezelf heb ik dit proces creatiever gemaakt, zo lukt het me wel om te kunnen focussen op de dingen die ik wil bereiken. 
Graag deel ik mijn werkboek met jou. Verras jezelf in 2018! We gaan op een creatieve manier een dansplan maken zodat je alles uit jouw 2018 kunt halen wat erin zit. 
In 5 aktes werk je toe naar de grande finale die je elke maand opnieuw kunt vormgeven. 23 Pagina's creatieve inspiratie, inclusief 12 spotlightprints. 

Download het werkboek gratis door op één van de plaatjes in deze blog te klikken. Je kunt het printen en lekker met een dekentje en een drankje op de bank jezelf gaan verheugen op een spannend 2018. 

Alvast een heel gelukkig, gezond en dansant nieuwjaar toegewenst! 

Lenneke Gentle
www.danspiratie.nl

0
0
0
s2smodern