Intervisie Netwerk voor Dansdocenten

Stel jouw ontwikkeling als danseducatieprofessional centraal en geef jezelf een moment van bezinning: tussen alle hectiek van de lessen vol dansplezier, waarbij je veelal op verschillende locaties en met diverse doelgroepen actief bent en vele ervaringen verzamelt in korte tijd, is het ook weleens tijd voor JOU! Precies het hoogste doel van het Intervisie Netwerk voor Dansdocenten. Ervaar de kracht van reflectie op je beroepspraktijk ~ in gesprek en op de vloer
 
In contact met je collega docenten, reflecteren, kennis delen in kleine groepen onder (eventueel tijdelijke) professionele begeleiding. Verdieping opzoeken, helderheid creëren, inspiratie opdoen, samen ontdekken en leren in alle openheid. 
 
Erik van Duijvenbode en Esther Nederpelt begeleiden jou op inspirerende wijze op weg naar een duurzame inzet van jouw talent als dansdocent, waarbij de talige vorm intervisie wordt ingezet zowel als de praktijk op de vloer! 
 
We hopen je bij één van onze (OnLine) bijeenkomsten te ontmoeten. Bekijk regelmatig onze website voor de geplande bijeenkomsten en activiteiten.
Voor meer informatie kun je mailen naar
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.invd.nl  |  06-48259392
0
0
0
s2smodern