Fysio Physics; speciaal voor dansers

Als dansdocent probeer je je lijf in topconditie te houden. Dans is intensief en dynamisch, het vraagt veel van je lijf. Natuurlijk zit je als dansdocent niet te wachten op een blessure en als je een blessure hebt, is het natuurlijk zaak om deze zo snel mogelijk te verhelpen.
Mocht je als dansdocent een fysiobehandeling willen of heeft één van je leerlingen fysiotherapie nodig? Kijk dan op www.fysiophysics.nl voor een praktijklocatie. Met 60 eigen locaties door heel Nederland is er altijd wel een praktijk bij jou in de buurt. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Daarnaast hebben wij op ons diagnostisch centrum in IJsselstein diverse disciplines onder één dak, waaronder sportfysiotherapeuten, sportartsen en sportorthopeed. Met ons topsportfysio team geven wij ook workshops, zoals flexibility en zorgen voor fysiotherapiebegeleiding tijdens events.   
Fysio Physics is een organisatie met meer dan 20 jaar ervaring in het begeleiden van topsporters waaronder dansers. Onze eigen behandelmethode, 4xT Methode, zorgt voor een snel en doeltreffend resultaat. Naast fysiotherapie zijn we ook gespecialiseerd in (sport)performance training. 

Meer info of vragen? Vermeld altijd dat je via Danspiratie komt. 

Mail ons gerust via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Direct een afspraak maken? Bel 088 32 32 500.

0
0
0
s2smodern