Kort en Krachtig onderhoud voor je lijf

Je lichaam is als dansdocent belangrijk. Goed voor je lichaam zorgen misschien nog wel belangrijker. fit20 is een innovatieve en unieke fitness methode. Doorgaans wordt fitness gezien als iets waar we ons toch op zijn minst een paar uur per week voor in het zweet moeten werken. fit20 laat zien dat dit ook anders kan. Bij fit20 train je namelijk maar 20 minuten per week. Je transpireert niet of nauwelijks omdat je in een koele ruimte traint. Omkleden is daarom niet nodig. Je hoeft geen cardio te doen. En je hebt snel een verrassend, bijna ongelooflijk goed resultaat. 

Iedereen die één fit20 oefening doet, voelt meteen dat het wat met je doet. Het is intensief... bij fit20 werk je 20 minuten op de top van je kunnen voor de juiste trainingsprikkel. Om dat veilig te doen, train je één-op-één met personal trainer en op top apparatuur. Je hoeft zelf niets in te stellen of te bepalen welke oefening je doet. Je hoeft je alleen maar te concentreren op de oefening en je inspanning. 

Ervaar fit20 zelf! Speciaal voor de leden van Danspiratie kun je fit20 ervaren met twee gratis Personal Trainingen bij een fit20 studio naar keuze!

Maak een afspraak op www.fit20.nl en vermeld bij je aanvraag: Danspiratiefit2017. 
Voor meer info of vragen over de fit20 training? Neem direct contact op met één van onze studio eigenaren: http://fit20.nl/nl/studios/ 

0
0
0
s2smodern