Dansen en Recht

Ondernemer, docent of ZZP-er in de dans?

Het managen van (financiële) juridische risico’s is in de huidige marktomstandigheden belangrijker dan ooit. Helemaal nu de VAR is afgeschaft. Contractenrecht speelt daarbij een belangrijke rol. Dat vergt maatwerk met zoveel als mogelijk juridische zekerheden.

De ervaring heeft Haverkate Juristen inmiddels geleerd dat kennis op juridisch vlak ondernemers, docenten en ZZP-ers beter in staat stelt in een vroegtijdig stadium juridische en daarmee financiële risico’s te herkennen, signaleren, communiceren en voorkomen. Onze ervaring is dat onnodig hoge kosten vrijwel altijd ontstaan doordat er in een te laat stadium deskundig advies wordt gevraagd.

Mr. Brechtje J. Haverkate BAA studeerde af aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten als danspedagoge. Daarna studeerde zij af aan de Universiteit van Amsterdam in het arbeidsrecht. Zij heeft een eerste graad lesbevoegdheid. Zij heeft een internationale carrière als danspedagoge, choreografe en jurist, en ze geeft gastcolleges recht aan de Hogeschool van Amsterdam. Zij heeft tevens ervaring met het accrediteren van HBO onderwijs. Zij is oprichter en eigenaar van Haverkate Juristen, werkzaam als jurist bij Haverkate Juristen en goed ingevoerd in “het dansbedrijf”.

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op met

 

Haverkate Juristen
T: 088-690 0000
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

0
0
0
s2smodern